Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
To forum διακόπτει την λειτουργία του και σταματάει η αποδοχή νέων μελών. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, ό,τι νεότερο υπάρχει θα ενημερωθείτε. Καλή συνέχεια Summoners!
gia sas paidia!mou dinete kamia simvoulh gia na anevasw to elo mou kai na pairnw nikes sta ranked ?
Marios253 Senior Member
Πρωταθλήματα : 0
Θέμα: Απ: ranked games Δευ Αυγ 27, 2012 8:47 pm
gia mena o monos tropos na anebeis einai na pezeis JUNGLE...giati to lew afto?giati me jungle skopos sou einai na gangareis pantou kai na pareis control tou lane...etsi kai oi simpektes sou na einai noobakia to nikas to game giati oi alloi tha arxizoun na kanoun flame o enas ton allon klp klp klp...egw epesa poly xamila kai me jungle anebenw siga siga..epishs kalo einai kai quo queue bot lane support/carry me ena filo sou
Championer Senior Member
Θέμα: Απ: ranked games Κυρ Σεπ 02, 2012 11:10 am
egw prosopika den to katexw sto jungle...prospa9w na anevw paizontas AD (corki-graves-varus)
CookPooTheReal Newbie
Θέμα: Απ: ranked games Τετ Σεπ 12, 2012 10:28 pm
superman 253 έγραψε:
gia sas paidia!mou dinete kamia simvoulh gia na anevasw to elo mou kai na pairnw nikes sta ranked ?
dwse na paixei allos to account s..
CookPooTheReal Newbie
Θέμα: Απ: ranked games Τετ Σεπ 12, 2012 10:29 pm
Marios253 έγραψε:
gia mena o monos tropos na anebeis einai na pezeis JUNGLE...giati to lew afto?giati me jungle skopos sou einai na gangareis pantou kai na pareis control tou lane...etsi kai oi simpektes sou na einai noobakia to nikas to game giati oi alloi tha arxizoun na kanoun flame o enas ton allon klp klp klp...egw epesa poly xamila kai me jungle anebenw siga siga..epishs kalo einai kai quo queue bot lane support/carry me ena filo sou
esi twra dld me jungler anevaineis? gt auti i apopsi p etheses itan eilikrina emperistatomeni..
Marios253 Senior Member
Θέμα: Απ: ranked games Πεμ Σεπ 13, 2012 1:07 pm
egw eipa aplws pws an thes na anebeis kapws pistevw pws o kalyteros tropos einai to jungle..kai nai anebhka 200 elo toulaxiston me jungler
morde es numero uno Senior Member
Θέμα: Απ: ranked games Πεμ Σεπ 13, 2012 7:51 pm
egw pantws me jungle karthus anevika 500 elo toulaxiston.so gud