GeorgeAdams Newbie
Πρωταθλήματα : 0
| Θέμα: Looking for Jungler Δευ Νοε 12, 2012 9:26 am | |
| Καλησπέρα,
όπως λέει και ο τίτλος ψάχνουμε για jungler. Ψάχνουμε για έναν έμπειρο παίχτη και όχι κάποιον που ξέρει να παίζει 2-3 παίχτες. Οι απαιτήσεις που έχουμε: Να είναι άνω των 18 ώστε να μην υπάρχει η υποχρέωση του σχολείου, να μπορείς να μπει skype και φυσικά να μιλήσει, να έχει επικοινωνία και να ακούει τους leader τις ομάδα (όλοι έχουμε φωνή, όλοι έχουμε άποψη). Από απαιτήσεις του LoL: Φυσικά να είναι 30lvl και να έχει κάποια εμπειρία σε ranked games. Δεν ψάχνουμε άτομα με 2κ elo αλλά άτομα που έχουν όρεξη και μεράκι για το αντικείμενο. Τέλος και το ποιο σημαντικό είναι οι chars οι οποίο θέλουμε να ξέρετε. Ο junger που ψάχνουμε κυρίως θέλουμε να είναι σε φάση support/tank πχ alistar, maoki, cho, nautilus κτλ. Όχι πως άμα ξέρετε chars σαν rangar, shaco, lee κτλ δεν θα σας δεχτούμε!
Server: EU Nordic & East Summoner Name: Sterlock
Επικοινωνήστε μαζί μέσω του LoL, κάνοντας με add ή γράφοντας ένα post παρακάτω ή στέλνοντας μου pm εδώ (lolgr.com) | |
|
A23GR Senior Member
| Θέμα: Απ: Looking for Jungler Τρι Νοε 13, 2012 1:37 pm | |
| Γεια σας είμαι ο A23GR και ξέρω να παίζω πολύ καλό Jungle, ξέρω να παίζω πολλούς παίχτες χωρίς εξαίρεση, αλλά περισσότερο Lee Sin! | |
|
GiannhsDivineZ Newbie
| Θέμα: Απ: Looking for Jungler Πεμ Νοε 15, 2012 7:59 am | |
| Kalhspera, Eimai o Giannhs apo Beroia, 19 etwn me empeiria stous top/jungle champions, psaxnw team edw kai kairo, an kai yparxei ypoxrewsh gia sxoleio ( prwines wres mono ) alla toulaxiston eimai eilikrinhs xD Oi champions p kserw na paizw POLY kala sto role tou jungle einai oi ekseis ( Maokai, amumu, lee sin, cho gath ,Hecarim, alistar,Malphite,shen,shyvana kai udyr) teleiwsa thn season 2 me 1,450 elo an endiafereste addarete me ingame : GiannhsDivineZ kai boroume na syzitisoume gia ta peretero, Thanks loipon kai kalh tyxh se o,ti k an kanete | |
|
A23GR Senior Member
| Θέμα: Απ: Looking for Jungler Πεμ Νοε 15, 2012 1:11 pm | |
| Sterlock σου έχω στείλει αίτηση μέσα στο παιχνίδι εάν μπορείς δέξου την για να μιλήσουμε από εκεί! | |
|