| Zitiste guide gia opiondipote champion edw | |
|
+10pvpon marios.dave NeyDeN AddictedToGaming Panserraikos Championer Marios253 xisor98 superman 253 LeonTheGreek000 14 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LeonTheGreek000 Moderator
Πρωταθλήματα : 0
| Θέμα: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Δευ Μάης 07, 2012 7:33 pm | |
| Oti aporia exete gia skills,combo kai guide gia olous tous champions apla rwtiste edw | |
|
| |
superman 253 Senior Member
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Πεμ Ιουλ 19, 2012 11:12 pm | |
| | |
|
| |
xisor98 Newbie
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Παρ Ιουλ 20, 2012 8:36 am | |
| 9elw rune guide gia carry, exw kokina flat damage kitrina flat armor mwv flat damage Ta glyph( μπλε) ti na ta kanw?? | |
|
| |
Marios253 Senior Member
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Παρ Ιουλ 20, 2012 12:51 pm | |
| magic resist per level i sketo magic resist | |
|
| |
Championer Senior Member
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Παρ Ιουλ 20, 2012 1:59 pm | |
| Πες μου το καλυτερο combo me ta skills tis Cassiopeia | |
|
| |
Panserraikos Newbie
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Παρ Ιουλ 20, 2012 6:24 pm | |
| Νομίζω πως αυτό είναι λίγο ανούσιο αφού ο καθένας μπορεί να τα δεί στο mobafire.ΤέλοςΠάντων ! | |
|
| |
Marios253 Senior Member
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Σαβ Ιουλ 21, 2012 9:07 am | |
| combo me cassiopeia R,W,E,E,E,E,E,Q,E,E peftei panefkola o allos simeiosi ginete panefkola me smart casting | |
|
| |
AddictedToGaming Junior Member
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Σαβ Ιουλ 21, 2012 10:37 pm | |
| marios253 pes mou sovara tora...mipos maxaris tin 3i tin cassiopia? | |
|
| |
Marios253 Senior Member
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Δευ Ιουλ 23, 2012 9:02 am | |
| | |
|
| |
AddictedToGaming Junior Member
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Δευ Ιουλ 23, 2012 12:52 pm | |
| combo me cassiopeia R,W,E,E,E,E,E,Q,E,E
diladi mou les oti tin q tin xrisimopiis 8i kai mono mia fora? | |
|
| |
Marios253 Senior Member
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Δευ Ιουλ 23, 2012 2:49 pm | |
| e meta sinexizeis Q kai E an kapoios einai tank borei na to kaneis kai etsi sto telos Q,E,E,Q,E,E,Q,E,E,Q,E,E,Q,E,E,Q.... pano kato etsi ego kano combo den boro na thymame kai akribos ta koubia | |
|
| |
NeyDeN Newbie
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Δευ Αυγ 20, 2012 9:21 am | |
| Hi se olous.Arxisa lol prin kati meres k prospa8o n ma8o.eimai 12 lvl k exo pai3ei kirios me tin ashe k ti morgana(isos pio kala tin ashe) k molis pira to varus k 8a i8ela ena kalo guide gia tn char an boreite k genika to olo stisimo tou. | |
|
| |
marios.dave Newbie
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Πεμ Αυγ 23, 2012 3:48 pm | |
| Γεια σου φίλε, Ο Varus όπως και όλα τα ad carry πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι σκάνε πολύ dmg αλλά πέφτουν και πολύ εύκολα, γιαυτό πρέπει να προσέχεις και να παίρνεις καλή θέση στα teamfights, πρέπει επίσης να φαρμαρεις πολλά cs αλλά μόνο με last hit έτσι ώστε να μην δεχτείς εύκολο gank(αν η αντίπαλη έχουν jungler)...θα αρχίζεις πάντα με μπότα απλή και 3 potion για ζωή,γιατί ο varus είναι πολύ αργός..θα ανεβάζεις το πρώτο και το δεύτερο skill γρήγορα και θα αφήνεις το τρίτο για το τέλος..σου είπα μερικά πραγματάκια περιληπτικά ότι άλλο θες στείλε μου μνμ. | |
|
| |
pvpon Newbie
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Δευ Σεπ 10, 2012 6:53 am | |
| Παιδες ενα guide για darius!!!ευχαριστω | |
|
| |
CookPooTheReal Newbie
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Τετ Σεπ 12, 2012 10:58 pm | |
| - Marios253 έγραψε:
- e meta sinexizeis Q kai E
an kapoios einai tank borei na to kaneis kai etsi sto telos Q,E,E,Q,E,E,Q,E,E,Q,E,E,Q,E,E,Q.... pano kato etsi ego kano combo den boro na thymame kai akribos ta koubia ti diaolo... me clarity paizeis? | |
|
| |
Marios253 Senior Member
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Πεμ Σεπ 13, 2012 1:03 pm | |
| me tin passive trone ligotero mana i magies.epishs pairneis kai blue gia to mana regen kai telos entaxei den energopoieies tosa spell aplos evala tosa gia na katalabeis pano kato ti kaneis..exalou me 7 Q kai 10 E tha eixe pethanei | |
|
| |
morde es numero uno Senior Member
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Πεμ Σεπ 13, 2012 11:50 pm | |
| sa na leme paizeis piano ta koumpia k skotwneis.easy | |
|
| |
morde es numero uno Senior Member
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Σαβ Σεπ 15, 2012 10:45 pm | |
| - pvpon έγραψε:
- Παιδες ενα guide για darius!!!ευχαριστω
xrak xrouk k karfwma sto telos na klepseis kana kill.easy peasy | |
|
| |
kamikazi Newbie
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Δευ Σεπ 24, 2012 10:24 pm | |
| guys eimai neos paixths kai twra arxizw kai ma8ainw thn ms fortune opote 8a me voi8ousate poly an mou dinate ena guide thnx!!!!! | |
|
| |
pashalis Newbie
| Θέμα: Απ: Zitiste guide gia opiondipote champion edw Κυρ Μαρ 31, 2013 11:55 am | |
| για την Zyra ποια ειναι τα καλυτερα items για mid και γενικα εαν ξερεις κατι που μπορει να με βοηθήσει θα ηταν καλο γτ μολις την αγορασα ευχαριστω προκαταβολικα | |
|
| |
| Zitiste guide gia opiondipote champion edw | |
|