League of Legends Greek Community
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΠόρταλΦόρουμΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION Facebo10Latest imagesΕγγραφήΣύνδεση
To forum διακόπτει την λειτουργία του και σταματάει η αποδοχή νέων μελών. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, ό,τι νεότερο υπάρχει θα ενημερωθείτε. Καλή συνέχεια Summoners!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Championer
Senior Member
Senior Member
Championer

Πρωταθλήματα : 0

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION   ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION EmptyΤετ Μάης 09, 2012 3:39 pm

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟ...ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΟ ΘΑ ΕΧς ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 3150 IP ...ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ...ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ 2: OLAF Η KARTHUS..ΑΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΟΛΑΦ......ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩ??? ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ....(ΕΙΜΑΙ LVL 17-18)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Marios253
Senior Member
Senior Member
Marios253

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION   ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION EmptyΠεμ Μάης 10, 2012 7:09 pm

karthus exei gia mena tin kaliteri ulti alla an sou aresei na pezeis pektes pou koboun ta apanta kai zoune olh mera pare olaf
KONSTANTINARAS
Junior Member
Junior Member
KONSTANTINARAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION   ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION EmptyΠεμ Μάης 10, 2012 7:52 pm

αν σου αρεσουν τα free-kills παρε Karthus αν παλι σου αρεσει να εισαι damager-tank που να κοβει αγρια διαλεξε Olaf
Championer
Senior Member
Senior Member
Championer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION   ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION EmptyΠαρ Μάης 11, 2012 1:37 pm

ευχαριστω ρε παιδια μου δωσατε λυση...τελικα αποφασισα να παρω ολαφ λογω του οτι μενει ορθιος πολυ...thx!!! cheers

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ CHAMPION
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Βοηθεια...
» Βοήθεια!!!
» ΒΟΗΘΕΙΑ!
» Βοήθεια για akali
» βοηθεια παιδιαα!!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
League of Legends Greek Community :: Guides :: Champions-
Μετάβαση σε: