League of Legends Greek Community
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΠόρταλΦόρουμPROBLEMO Facebo10Latest imagesΕγγραφήΣύνδεση
To forum διακόπτει την λειτουργία του και σταματάει η αποδοχή νέων μελών. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, ό,τι νεότερο υπάρχει θα ενημερωθείτε. Καλή συνέχεια Summoners!

PROBLEMO

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Championer
Senior Member
Senior Member
Championer

Πρωταθλήματα : 0

PROBLEMO Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: PROBLEMO   PROBLEMO EmptyΠεμ Ιουλ 26, 2012 1:55 pm

Εχω ενα προβλημα ρε παιδια...καθε φορα που πας σολο ranked πεφτω με noobs in my team και ολο χανω...Με το να φτιαχνω δικια μου ομαδα? μπα δεν εχω και ομαδα που να νικαει games...Εγω παιζω αναλογα και με τους συμπαικτες μου συνηθως ειμαι last pick και παιρνω ηρςες που δεν ξερω καλα...Τεσπα αναλογα και με το πως παιζουν οι αλλοι την ιδια ακριβως διαθεση θα εχς κι εγω...ΠΧ ενας που feedarei? θα feedarw κι εγς ομως χωρισ να το θελω..plz help και αν ειναι κανεις να με κανει add και να παιζουμε duo...Εχασα 4-5 games σημερα απο αθτην την βλακεια (sorry) Sad Sad Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
lolgr.com
Administrator
lolgr.com

PROBLEMO Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROBLEMO   PROBLEMO EmptyΠεμ Ιουλ 26, 2012 3:53 pm

Einai protimotero na ftiakseis mia omada. Na ksereis dinatotites kai adinamies kai na veltioneste mazi. Panw apola oxi egwismos!
http://www.lolgr.com
Championer
Senior Member
Senior Member
Championer

PROBLEMO Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROBLEMO   PROBLEMO EmptyΠαρ Ιουλ 27, 2012 10:50 pm

Den lew tipota gia egwismo alla exw tetoia kakotixia? na feedaroun PANTA osoi vriskontai sto team mou? mou fenete ligo apisteuto .. tespa kleidwste to 9ema

PROBLEMO
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
League of Legends Greek Community :: ΓΕΝΙΚΑ :: Υποδοχή νέων μελών-
Μετάβαση σε: