Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
To forum διακόπτει την λειτουργία του και σταματάει η αποδοχή νέων μελών. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, ό,τι νεότερο υπάρχει θα ενημερωθείτε. Καλή συνέχεια Summoners!
Εχω ενα προβλημα ρε παιδια...καθε φορα που πας σολο ranked πεφτω με noobs in my team και ολο χανω...Με το να φτιαχνω δικια μου ομαδα? μπα δεν εχω και ομαδα που να νικαει games...Εγω παιζω αναλογα και με τους συμπαικτες μου συνηθως ειμαι last pick και παιρνω ηρςες που δεν ξερω καλα...Τεσπα αναλογα και με το πως παιζουν οι αλλοι την ιδια ακριβως διαθεση θα εχς κι εγω...ΠΧ ενας που feedarei? θα feedarw κι εγς ομως χωρισ να το θελω..plz help και αν ειναι κανεις να με κανει add και να παιζουμε duo...Εχασα 4-5 games σημερα απο αθτην την βλακεια (sorry)
lolgr.com Administrator
Πρωταθλήματα : 0
Θέμα: Απ: PROBLEMO Πεμ Ιουλ 26, 2012 3:53 pm
Einai protimotero na ftiakseis mia omada. Na ksereis dinatotites kai adinamies kai na veltioneste mazi. Panw apola oxi egwismos!
Championer Senior Member
Πρωταθλήματα : 0
Θέμα: Απ: PROBLEMO Παρ Ιουλ 27, 2012 10:50 pm
Den lew tipota gia egwismo alla exw tetoia kakotixia? na feedaroun PANTA osoi vriskontai sto team mou? mou fenete ligo apisteuto .. tespa kleidwste to 9ema
PROBLEMO
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης